Elevii si profesorii vor fi liberi. Vezi cand si din ce motive... | Primul club care cere ASISTENTA VIDEO in Liga I: "Vom solicita asta in urmatoarea sedinta LPF!" | GALERIE FOTO | Cum s-a vazut super-prestatia romanilor la Mondialul de la New York: Romania, pe locul 4 in lume | Golul marcat aseara in Grecia e de departe cea mai tare lovitura libera din 2017! Unde se duce mingea! VIDEO | Reactia amuzanta a lui Becali dupa ce, in euforia victoriei cu Dinamo, a confundat ariile lui Verdi :) "Eu stiu sa cant, imi vin instantaneu in cap" | UEFA a anuntat arbitrul meciului Lugano - Steaua, din Europa League. Meciul e joi seara, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV | Cum arata iubita lui Costache? Noul superstar al lui Dinamo si-a adus prietena aseara la meci - FOTO | Filozofia fotbalului romanesc: ieri e de fapt MAINE :) Derby-ul Steaua - Dinamo se joaca marti in Liga a 4-a! "Aceasta este adevarata Dinamo, detine numele si palmaresul!" | Bayern l-a scos pe Neuer de pe lista UEFA si a bagat un portar RETRAS. Cine poate apara in UCL | 20:30 LIVE Astra - CFR Cluj | Liderul se poate departa din nou la patru puncte in fruntea clasamentului. ECHIPELE DE START | Germania a castigat turneul de volei pe plaja de la Satu Mare | Seara de Champions League | Sahistul Gergely Aczel s-a impus la Cupa Orasului Tasnad | Bihor - Satu Mare 2-4 la Cupa Sperantelor | Heil a marcat pentru victorie in Ungaria | Toti luptatorii pe podium la turneul de la Lugoj | Scoala de fotbal Daniel Prodan la Satu Mare | Rezultate si clasamente din Elite, Liga IV si Liga V | Bike sharing pentru studentii de la UMF Targu Mures | Editura Didactica si Pedogagica, ,,incapabila sa realizeze cele 100 de seturi de manuale de care este nevoie in scoala" |
Stiri din ziare si reviste, stiri din Romania

43 DE PROIECTE SUPUSE APROBARII CONSILIERILOR LOCALI IN SEDINTA ORDINARA DE ASTAZI

Consilierii locali s-au reunit astazi in sedinta ordinara a lunii septembrie si au votat 43 de proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi, luand la cunstinta trei informari si discutand la "Diverse". Printre proiectele aprobate se numara noul Regulament pentru instituirea unor restrictii de circulatie in anumite zone ale municipiului, destinat traficului greu, exercitarea de catre Municipiul Giurgiu a dreptului de preemptiune pentru cumpararea unui teren de pe Aleea Plantelor, adiacent monumentelor istorice, cu destinatie prestabilita pentru proiecte de turism si agrement, dar si trecerea din domeniul public in domeniul privat al Municipiului a unor bunuri aflate in exploatarea GEP (conducte supraterane rezultate in urma modernizarilor la sistemul public de incalzire). Consilierii locali au fost de acord si cu achizitia de servicii de asistenta juridica in cauza ce are drept obiect anularea Hotararii Consiliului Judetean de preluare a Zonei Libere Giurgiu si au aprobat doua documente programatice strategice, esentiale in dezvoltarea durabila si integrata a municipiului Giurgiu in perioada urmatoare, respectiv Planul de Mobilitate Urbana Durabila a Municipiului Giurgiu si Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana a Municipiului Giurgiu 2014-2020. In domeniul social, alesii locali au fost de acord cu propunerea Executivului de acordare a unor ajutoare banesti pentru inmormantarea unor persoane ce reprezinta cazuri sociale, au aprobat mai multe sprijine financiare unor giurgiuveni aflati in dificultate si au acordat sprijine financiare Asociatiei Judetene a Pensionarilor, Parohiei Sfantul Gheorghe, pentru reparatii si modernizari si Parohiei "Sf. Stefan".La finalul sedintei au fost supuse atentiei informarile, una dintre acestea, de la Institutia Prefectului Giurgiu, cu privire la acordarea avizului nefavorabil la propunerea de schimbare a denumirii teatrului giurgiuvean. SursaElevii si profesorii vor fi liberi. Vezi cand si din ce motive...
5 octombrie, zi libera pentru elevi si profesori. In aceasta zi nu se vor tine ore. Fiecare scoala v...

SCRISOARE. Domnului Cosmin Cretu, directorul Teatrului Tudor Vianu, Giurgiu
Domnule Cosmin, baiatul meu cam de aceeasi varsta se numeste Costin, va marturisesc sincer ca am rec...

Nicolae Barbu : ,,Zona Canal Cama va fi cea mai reprezentativa Zona Verde amenajata a Municipiului Giurgiu!" Cum se va reusi acest lucru...(VIDEO)
Lucrarile de amenajare a zonei Canal Cama au continuat in acest an pe ambele maluri ale acestuia. Zo...

Oaspete de marca la a opta editie a ,,Sprechen you Francais", din cadrul evenimentului ,,Ziua Europeana a limbilor straine" la Colegiul National ,,Ion Maiorescu"
Prilejuit de "Ziua Europeana a Limbilor Straine", evenimentul "Sprechen you Francais", ajuns la a op...

GELU VOICU a cantat pentru persoanele varstnice de LA CAMINUL DIN HOTARELE
Caminul pentru persoane varstnice din localitatea Hotarele, judetul Giurgiu, a fost gazda unui spect...


Lamurire: Politistii locali pot, in continuare, sa amendeze in trafic. Vezi in ce conditii...
Recent, in media locala si nationala s-a creat o noua "valva". Conform unui document al Inaltei Curt...

DN 5 Bucuresti-Adunatii Copaceni va fi modernizat cu bani europeni
DN 5 Bucuresti- Adunatii Copaceni va fi modernizat cu fonduri europene, dupa ce a fost semnat un con...

A VIII-a editie a activitatii ,,Sprechen you Francais", din cadrul evenimentului ,,Ziua Europeana a limbilor straine", la Colegiul National ,,Ion Maiorescu"
La Colegiul National ,,Ion Maiorescu" s-a desfasurat, recent, a VIII-a editie a activitatii intitula...

Invitatie la "Zilele muzeului giurgiuvean"
In perioada 26-28 septembrie 2017 Muzeul Judetean "Teohari Antonescu" organizeaza evenimentul cultur...

Iata ce inseamna adevarata Democratie! Presedintele Islandei surprins la coada la pizza
Islanda este o tara cu putin peste 300 de mii de locuitori. Un stat cu oameni fericiti, corecti si m...