21-23 octombrie, la Baza sportiva Arini, Sebes: Peste 100 de sportivi participa la Cupa Muhlbach la tenis | Split TVA: Procedura de aplicare a facilitatii de anulare a penalitatilor de intarziere aferente obligatiilor fiscale. Detalii din proiectul MFP | Se infiinteaza agentii de mediere intre cererea si oferta de munca ziliera. Nu pot percepe taxe si primesc fonduri nerambursabile | Pilula zilei | Fara liste de asteptare la Cardiologie. Ce a decis conducerea Spitalului Judetean | Peste 5600 de someri in judetul Botosani. Vezi distributia pe localitati! | Seminarul "Mihai Eminescu" cu profesori universitari, la Memorialul Ipotesti | David Arcip, un nou trofeu | Trimis in judecata pentru spalare de bani | Un reusit roman de dragoste | Simpozion international pe tema consilierii parintilor copiilor cu nevoi speciale | Declaratii false la atribuirea autorizatiilor taxi | Un barbat si-a prins picioarele intr-un utilaj agricol | Un desant al Ministerului Mediului inspecteaza obiectivele de mediu cu probleme din judetul Suceava | Piesa ,,Kebab" are premiera vineri, la Teatrul ,,Matei Visniec" | Firmele de pe santierele Sucevei nu mai lucreaza | Despre orasul meu | Sectorul turismului din Catalonia ar putea inregistra pierderi de peste un miliard de euro | Kiril, Patriarhul Moscovei si al Intregii Rusii, va sluji impreuna cu PF Daniel la sarbatoarea Sf. Dimitrie cel Nou | Bancul zilei: Pericol maxim |
Stiri din ziare si reviste, stiri din Romania

BINE DE STIUT: Mai sunt locuri libere intr-un camin al Centrului Universitar Nord

Taxele mici, dar si viata studenteasca traita intr-un alt ritm in camine ii imping pe multi dintre studenti sa opteze pentru cazarea in caminele universitatilor. Anul acesta, in Baia Mare, doua dintre caminele studentesti ale Centrului Universitar Nord au primit mai multe cereri de cazare decat numarul locurilor disponibile. In schimb, studentii care inca isi cauta un loc de cazare in camin isi mai pot depune cerere la caminele unde locurile nu au fost ocupate in totalitate. Studentii Centrului Universitar Nord din Baia Mare care vor sa solicite cazare la camine isi pot depune cerere la administratia acestora. Au mai ramas aproximativ 130 de locuri disponibile la caminul nr. 2, de pe strada Dr. Victor Babes. ,,La caminul nr. 2 de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare mai avem locuri disponibile, studentii sunt asteptati sa vina la cazare, trebuie doar sa depuna o cere si sa locuiasca la noi", a declarat Brigita Pop, administratorul caminului nr. 2 al CUNBM.
Caminele 1 si 3 de pe strada Victoriei au primit mai multe cereri pentru cazare decat numarul locurilor disponibile. Studentii mai pot depune cereri de cazare in caz ca se elibereaza vreun loc.
,,Ca membru al biroului de conducere al Ligii Studentilor putem sa spunem ca avem o colaborare foarte buna cu administratia Centrului Universitar Nord din Baia Mare, de aceea dorim sa informam studentii ca mai sunt locuri disponibile in caminul 2 al Centrului Universitar Nord si pot sa-si depuna cerere pentru a fi cazati la administratia caminului, iar in caminele 1 si 3 de pe strada Victoriei nu mai sunt locuri disponibile, dar pot sa-si depuna cerere la administatia caminului in caz ca se elibereaza vreun loc", a declarat Ioana Grad, secretar general la Liga Studentilor "Pintea Viteazul".
La inceputul acestei saptamani la caminele studentesti ale CUNBM au avut loc alegerile pentru sefii de camin ca reprezentanti ai studentilor. ,,Ma numesc Adelin Stoian, sunt seful de camin la caminul nr. 3. Obligatia mea este sa ma asigur ca drepturile studentilor sunt respectate, ca regulamentul de buna functionare a caminului este respectat, sa mentin legatura cu administratia si cu studentii. Iar impreuna cu sefii de palier respectam ordinea si disciplina in camin si in primul rand sa fie o relatie de prietenie, mediu linistit, ambient", a precizat seful de camin Adelin Stoian.
Mai multe informatii puteti afla de pe pagina de Facebook a Ligii Studentilor "Pintea Viteazul". Sursa

DOLIU: A murit actrita Olga Tudorache
A murit actrita Olga Tudorache. Mesajul postat de Florin Calinescu/ "Doamna teatrului romanesc" a co...

SFATUL SPECIALISTILOR: E bine ca adolescentii sa mai apeleze si la consiliere psihologica
In societatea de astazi, mersul la psiholog incepe sa nu mai fie un subiect tabu. Astfel, din ce in ...

INTRUNIRE: Secretarii primariilor, la discutii despre proiectul "Fiecare copil in gradinita"
Secretarii primariilor din judet au fost convocati la discutii referitoare la aplicarea Legii 248, r...

VIZITA CU SEDINTE: Ministrul Dialogului Social, Gabriel Petrea, vine in Maramures
Vineri, ministrul Consultarii Publice si Dialogului Social face o vizita de lucru in Maramures. Gabr...

Maramureseni in Universitatea clujeana (I)
Gheorghe Bilascu(1863-1926),Iuliu Orient (1869-1940), Alexandru G. Filipascu (1902-1952)...


Ma tot mir / Schimbarea la fata
Cand esti prost de mic, dupa ce cresti numa' te joci. De-a ce vrei tu: de-a poli-tica, de-a pesedeul...

Fereastra inchisorii / Ridicol
Metehnele trecutului comunist sunt inca vii. Sau poate e vorba doar de prostie, care se ingrasa ziln...

Dialoguri virtuale / Banul dezbracat
(partea a doua)...

REMEMBER. Folcloristul si etnologul Mihai Pop, membru de onoare al Academiei Romane
Centrul Cultural Sighetu Marmatiei si Colegiul National ,,Dragos Voda" (catedra de limba si literatu...

Ajutorul de incalzire, varianta 2017
Persoanele singure si familiile care nu-si permit sa plateasca in intregime cheltuielile cu incalzir...