Nokian Tyres inaugureaza lucrarile de constructie la cea de-a treia fabrica de anvelope | Cum sa nu cazi in capcana escroacelor care-si spun ghicitoare | Un necunoscut iti spune la telefon ca o ruda a facut accident? Cel mai probabil e o inselaciune | Trasee TCE Ploiesti modificate pe durata Festivalului ,,Alfabetul Convietuirii" | Primaria face angajari. Recruteaza personal | 65 de ani de CARP la Satu Mare | Luni vom sti daca Satu Mare va fi sau nu Capitala Tineretului din Romania | Un nou an scolar, cursuri gratuite la Palatul Copiilor Satu Mare | Talhari fugari, prinsi la Satu Mare. Erau urmariti national | Accident. Femeia a fost lovita pe trecere. Concluzia politistilor | FOTOGALERIE."Antrenament special al armatei" la Moftinu Mare. Asa arata drumul | Concurs pentru posturile din spital. Rezultatele dupa proba "interviu" | Interes mare si pentru infiermieri. Cati candidati s-au inscris | Luati la bataie ca vand ziare! | Valer Blidar si necazurile industriei | De vanzare teren in comuna Romanu | O comedie politica intitulata sugestiv: Eu dau banu', eu dau ora exacta! | Bilant final ISU Bucuresti-Ilfov | Discursul lui Trump, "un latrat de caine" | Piata muncii are nevoie de angajati talentati care invata si inoveaza permanent |
Stiri din ziare si reviste, stiri din Romania

Cea mai simpla reteta de galuste cu prune

La început de toamna, trebuie sa încerci o reteta gustoasa de galuste cu prune, care va fi pe placul tuturor. Ingrediente 300 g cartofi 30 ml ulei 1 ou 12-14 prune 100 g faina 50 g pesmet 2 l apa 50 g unt zahar vanilat scortisoara sare Mod de preparare Fierbi cartofii în apa cu putina sare, timp de 30 de minute. Speli bine prunele, le desfaci si le cureti de sâmburi. Cureti cartofii de coaja, îi zdrobesti si îi amesteci cu uleiul. Încorporezi faina si oul. Amesteci pâna când obtii un aluat omogen. Îl împarti în 12-14 bucati. Acoperi fiecare pruna cu aluat, le modelezi bilute si le dai prin faina. Le pui într-o oala cu 2 l de apa clocotita, în care ai adaugat putina sare, si se lasi sa fiarba, la foc mic, 10-15 minute. Opresti focul si le mai lasi în apa fierbinte înca 15 minute. Rumenesti pesmetul într-o tigaie, în unt. Scoti galustele fierte din apa si le lasi la scurs. Le dai prin pesmet, apoi le pudrezi cu zahar vanilat si scortisoara, dupa gust. Servesti imediat. Miercuri, 13 Septembrie 2017, 22:11 Sursa



Bodog: Trebuie infiintate centre comunitare pentru ingrijirea persoanelor in varsta
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a afirmat joi ca este nevoie de infiintarea unor centre comunita...

Ziua Internationala Alzheimer: O maladie mai bine cunoscuta, dar fara un tratament curativ
Maladia Alzheimer, cunoscuta pentru faptul ca provoaca o pierdere progresiva a memoriei, afecteaza a...

Alis Grasu (SABIF): Ambulantele au parcurs intr-un an de 15 ori distanta de la Pamant la Luna; 470.000 de solicitari
Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) a inregistrat peste 470.000 de solicitari in ultimele...

Un triplu antiretroviral extrem de eficient impotriva HIV, creat de cercetatori
Cercetatorii de la grupul farmaceutic francez Sanofi si de la National Institutes of Health (NIH) di...

VIDEO Intre miracol si stiinta - Tratamentele pentru cancer
Intre miracol si stiinta – Tratamentele pentru cancer. Plantele si mierea: aur pentru sanatate...


Florian Bodog: Am solicitat comisarului pentru Sanatate ca Institutul 'Cantacuzino' sa fie pol euroregional de vaccinuri
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat miercuri pentru AGERPRES ca a solicitat comisarului e...

O carta alba a principalelor probleme din Sanatate va fi realizata in cadrul Programului Healthcare & Quality of Life
O carta alba a principalelor probleme din Sanatate va fi realizata in urmatori doi ani in cadrul Pro...

Primaria Sectorului 1 si Ministerul Sanatatii au semnat un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca si a celui de Arsi
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, au semnat miercuri un p...

OMS: Pe plan mondial exista o lipsa grava de antibiotice noi
In fata "amenintarii" tot mai mari reprezentate de bacteriile rezistente la tratamentele medicale, p...

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci inainte de a gati somonul
Somonul salbatic este o sursa excelenta de acizi grasi omega-3 care aduc beneficii pentru sanatatea ...