Prima decizie a Curtii Constitutionale in ce priveste Legile Justitiei: Sectia speciala care ancheteaza magistrati, constitutionala | Pagina 1 | ,,Instant story", cartea ca o lectie de gazetarie si literatura | Ziua de 24 ianuarie, marcata si in centrul Bacaului | Contextul intern si extern al Unirii Principatelor Romane | Unitate versus dezbinare | Lucian Sova si Viorel Ilie, cei doi ministri din Bacau si-ar putea pastra posturile in noul Guvern | Protestati, dar respectati legea! | Ecologizarea haldei de fosfogips de la Amurco - o problema inca incurcata | Uniforme noi pentru oficiantele Postei Romane | Handbal feminin/ Divizia A: Prima acasa | Volei feminin/ Cupa Challenge: Revelatiile, intre ele | Ce a fost si cum mai este. Povestea vinului bacauan (II) | Muzeul din Colegiul Tehnic ,,Dumitru Mangeron" | Hora Unirii de la Bacau | Andra, anunt trist dupa 10 ani de casnicie. Din pacate, e adevarat! 'Nu mai...' | Previziune SF a directorului Uber: Cu ce vehicule s-ar putea circula in SUA, in urmatorii ani | MApN da detalii despre CRIMINALUL de la Titu: Militarul care si-a ucis iubita cu 10 ani mai tanara e DIVORTAT si are doi copii | Decizie ISTORICA: Ramasitele pamantesti ale Regelui Carol al II-lea si ale Reginei-mama Elena vor fi mutate | Traian Basescu le da FATALA: 'Nu am vorbit cu Kovesi, eu vorbeam cu Coldea sau Maior. Eu eram JUPANUL!' |
Stiri din ziare si reviste, stiri din Romania

Lucrari noi pe lista proiectelor finantate de CJ Prahova

Consilierii judeteni au modificat, la sedinta derulata in aceasta saptamana, lista proiectelor finantate in parteneriat cu primariile din Prahova. Pe lista au aparut noi obiective de investitii, care urmeaza sa fie finantate de Consiliul Judetean, alaturi de autoritatile locale.
Modificarile aprobate vizeaza diminuarea finantarilor pentru anumite proiecte si introducerea unor obiective de investitii noi. Practic, sumele alocate pentru fiecare primarie in parte au ramas la acelasi nivel, facandu-se doar o redistribuire catre alte proiecte prioritare.
Pe lista aprobata figureaza sase primarii care primisera deja fonduri luna trecuta, cand au fost aprobate parteneriatele. Intr-unul dintre cazuri, insa, este vorba doar despre o modificare a titulaturii proiectului. Celelalte cinci modificari vizeaza banii alocati din bugetul judetului pentru primariile din Cocorastii Colt, Dumbrava, Jugureni, Provita de Sus si Telega.
Astfel, la Cocorastii Colt, unde administratia locala primise 100.000 de lei pentru imprejmuirea sediului Primariei si amenajarea parcarii si a unui garaj, banii au fost mutati la un proiect de asfaltare in Satu de Sus. La Dumbrava, Primaria primise, initial, 223.000 de lei pentru realizarea documentatiei tehnice in vederea efectuarii unor asfaltari. In urma rectificarii, pentru acest proiect a ramas o valoare diminuata, de 53.000, iar suma ramasa, de 170.000 de lei, a fost alocata pentru amenajarea unui teren de minifotbal pe suprafata sintetica.
In comuna Jugureni, unde Consiliul Judetean alocase 200.000 de lei lpentru un proiect care propunea realizarea unei noi captari de apa potabila, suma a fost impartita in doua, jumatate pentru obiectivul de investitii initial si jumatate pentru realizarea documentatiei tehnice premergatoare unor lucrari de asfaltare. La Provita de Sus, suma de 50.000 de lei alocata initial pentru o parcare la dispensar, scoala si gradinita a fost transferata catre un obiectiv de investitii nou, vizand repararea unui drum in zona Anini si, in fine, in comuna Telega, 100.000 de lei se muta de la reabilitarea ulitei Foidas la reabilitarea unui drum local in zona Nichifor, informeaza actualitateaprahoveana.ro SursaInca o echipa de Liga 1 va juca la Ploiesti, pe arena ,,Ilie Oana"!
Dupa ce Juventus Bucuresti a desfasurat meciurile considerate pe teren propriu pe arena „Ilie ...

Cum a actionat Primaria Ploiesti pentru combaterea poleiului
Primaria Municipiului Ploiesti, prin Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti si operatorul de sa...

Ansamblul ,,Calabreaza" are nevoie de votul prahovenilor in ,,Duelul Ansamblurilor" de la PRO TV
Ansamblul ,,Calabreaza" intra astazi in competitie cu cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, ...

Statie a traseului 39B in zona Parcului Vest
Ca urmare a Hotararii Comisiei Municipale pentru Transport si Siguranta Circulatiei din data de 18.1...

Prahova are cele mai multe locuri de munca vacante, dupa Bucuresti; vezi domeniile!
Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Age...


Absolventii pot beneficia de prima de insertie in cuantum de 1.500 de lei
Din acest an, absolventii inregistrati la agentiile pentru ocuparea fortei de munca si care se incad...

Prahovenii pot vota azi Ansamblul ,,Calabreaza" la Pro TV!
Ansambul ,,Calabreaza" a intrat, alaturi de alte 23 de ansambluri folclorice, alese ,,pe spranceana"...

Leul plateste nota de plata pentru guvernarea PSD
Dezvoltarea economica a Romaniei, bazata in cea mai mare parte pe consum, isi prezinta acum nota de ...

Actiune a politiei in Valenii de Munte, Gura Vitioarei si Blejoi
Sambata, politisti din cadrul Politiei orasului Valenii de Munte si ai Postului Comunal Gura Vitioar...

Doua autoturisme rasturnate intr-o intersectie din Ploiesti
Doua autoturisme s-au rasturnat marti dimineata, intr-o intersectie din municipiul Ploiesti. Acciden...