Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a fost eliberat din arest | Dupa atentatul de la New York, Trump face apel pentru reformarea sistemului de imigrare | Dupa mai bine de 10 ani, Guvernul mareste chiriile pentru locuintele de stat. Care vor fi noile tarife | Paul Brummell, ambasadorul UK - in vizita la Arad | ,,Ce am facut se vede. Cetatenii asteapta mai mult de la noi" | ,,Studenta" Cristina Simion e vicecampioana europeana la cros cu echipa Romaniei | Daniela Dodean-Monteiro - in varful Top 10 sportivi ai CSM Arad pe 2017 | Savarsinul ia in calcul retragerea din Liga a IV-a, dar si continuarea competitiei doar cu localnici si ,,stranierii" din Faget | Lipova a incheiat festiv anul revenirii in Liga a III-a: ,,Acasa, pe noul stadion, vor veni si performantele" | Trei dueluri tari in optimile Champions League | Adversar puternic pentru FCSB in 16-imile Europa League: Lazio Roma vine pe 15 februarie la Bucuresti! | Reghecampf sau Duckadam, cine este ,,vinovat" de ramanerea lui Man la FCSB? ,,Posibilitatea ca el sa plece a existat" | Florea, ultimul marcator al anului pentru UTA: ,,Nu vorbesc acum despre viitorul meu, nici nu stiu ce-si doreste conducerea" | Sistemul israelian "Cupola de Fier" a interceptat o racheta lansata din Fasia Gaza | SUA: Dupa atentatul de la New York, Trump cheama la reformarea sistemului de imigrare | EFEMERIDE ASTRONOMICE - 12 decembrie | ZILE NATIONALE: Kenya | Ziua internationala a neutralitatii | Ceremonie de predare-primire a functiei de comandant al Bazei 95 Aeriana Bacau | Strigatul Linistii |
Stiri din ziare si reviste, stiri din Romania

Trei candidati inscrisi in cursa pentru sefia RASP Ploiesti

Trei candidati s-au inscris in concursul pentru ocuparea postului de director al RASP. Este vorba de Raul Petrescu, fost viceprimar, Vasile Ionescu, actualul director interimar si Adrian Anghel, salariat in cadrul regiei.
Cei trei candidati trebuie sa depuna proiectul de management, luni, 16 octombrie intr-un plic sigilat la registratura RASP. Urmeaza ca marti, 17 octombrie, sa aiba loc prima proba a concursului, cea a interviului si a prezentarii proiectelor. Cei care iau peste nota 7 merg in etapa urmatoare. Etapa a doua va fi stabilita de catre Consiliul de Administratie.
Regia Autonoma de Servicii Publice, serviciu al municipalitatii, nu mai are director de aproape 2 ani. Ultimul director a fost Radu Branzei, revocat din functie de CA-ul regiei, in noiembrie 2015 sub motivul unor neintelegeri cu salariatii.
Inainte de Radu Branzei postul a fost ocupat de Vasile Nacu, si el revocat din functie cu un an mai devreme ( octombrie 2014). Lui Nacu i s-au imputat anumite nereguli precum tainuirea unor adrese de la ANAF privind o poprire pe salariu si angajarea regiei intr-un contract cu o companie de telefonie mobila fara a avea avizul departamentului juridic si de achizitii.
In septembrie 2016 a mai fost organizat un concurs pentru ocuparea functiei de director dar niciunul din cei 6 candidati nu a luat nota de trecere (7.00). Fostul director, Vasile Nacu a obtinut 5,75.
Organizarea unui nou concurs in acel an a fost amanata deoarece s-a modificat legislatia prin publicarea normelor metodologice ale noii legi 111/2016 care modifica radical OUG 109/2011 privind guvernanta corporatista a intreprinderilor publice. SursaPremiile Aspen pentru leadership, decernate la Cercul Militar National
Premiile Aspen pentru leadership au fost decernate, luni seara, la Cercul Militar National....

MAE/Atentionare de calatorie: Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord - cod galben de ninsoare
Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, calatoresc sau tranziteaza R...

MAE/Atentionare de calatorie: Italia - Fenomene meteorologice intense
Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa ca...

Guvernul actualizeaza chiriile pentru locuintele de stat. Care vor fi noile tarife
Chiriile pentru locuintele care apartin statului, indiferent ca sunt locuinte de serviciu, de interv...

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai, depus la Catedrala Ortodoxa Greaca din Lausanne
Sicriul cu trupul neînsufletit al Regelui Mihai I a fost depus la Catedrala Ortodoxa Greaca di...


,,Va vedem!" Randuri impotriva deprimarii. Pornind de la un flash mob din Sibiu
Dupa protestele de aseara de aseara din Sibiu, ne intrebam ce am mai putea face pentru a pune presiu...

Buna dimineata, dictatura tocmai s-a instalat. Comunicatul de azi al Politiei pe care nu l-ati sesizat
Buna dimineata, suntem in plina dictatura. Se intampla ceva foarte grav si prea putini sesizeaza. Po...

Cealalta Romanie (II): Cimiseni, localitatea ,,sora'' a Bascovului de peste Prut
La doar 30 de kilometri de Chisinau, ascunsa printre dealurile Moldovei, se afla localitatea Cimisen...

Cateva sute de persoane protesteaza in zona Parlamentului fata de modificarile aduse legilor Justitiei
Cateva sute de persoane s-au strans luni seara in zona Palatului Parlamentului, dupa ce s-au mobiliz...

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I - depus la Catedrala Ortodoxa Greaca din Lausanne
Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai I a fost depus luni la Catedrala Ortodoxa Greaca din...